...................................................................................................................................Com va dir aquell: "Hi ha moltes maneres de matar mosques"

dilluns, 28 de juliol del 2014

Problema 90 ( Anècdota radiofònica )



Han passat més de quinze anys. En un programa de ràdio entrevistaven un calculador prodigi, del tipus de persona que multiplica nombres de deu xifres en pocs segons, extreu arrels cúbiques amb velocitat asombrosa, i segueix amb més gestes d’aquest estil. L’entrevista havia anat molt bé ,i el calculador havia demostrat  de sobres les seves habilitats (en la mesura possile tractant-se d’un programa radiofònic) ,quan un oient va telefonar per proposar a l‘il.lustre convidat un senzill problema: “set sardines i mitja,a pesseta i mitja la sardina i mitja, quant costen?”
Heu de pensar i creure i creure i pensar que aquí el convidat va començar a enrevoltar i enrevoltar ,”que si estic bloquejat, que si no acab d’entendre la qüestió, que si ara no estic en les millors condicions per respondre”,etc. Resumint: no va contestar la pregunta de l’oient, Cosa que faràs tu sense pensar-ho gaire.
ENGINY 1



No farà falta massa esforç, si necessites ajuda...
SOLUCIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada