...................................................................................................................................Com va dir aquell: "Hi ha moltes maneres de matar mosques"

dimecres, 8 de maig del 2013

GENERADOR 1 (josera1)



Llegit al Diario de Mallorca del diumenge 5 de maig de 2013:
A la pregunta: ¿Alguna vez ha utilizado la palabra “catalán” para referirse al idioma hablado en Mallorca?
El generador de problemes contesta: En Mallorca se habla mallorquín, en Menorca el menorquín, en Ibiza el ibicenco i en Formentera el formenterense.
El generador JOSERA no segueix enumerant idiomes i s’atura després d’esmentar el formenterenc (mostra així certa incoherència geogràfica en la resposta,però també se li ha de reconèixer generositat respecte de l’interlocutor /lector quan obvia l’enumeració del solleric, manacorí, felanitxer i altres idiomes tan mallorquíns com el primer que ha citat.)

El problema número 1 generat per JOSERA és:
Els editors de llibres de text necessiten saber quantes versions diferents del llibre de llengua catalana necessitaran a les Illes Balears. Els pots ajudar?
Per pujar nota:
Els editors de llibres de text necessiten saber quantes versions diferents del llibre de llengua castellana necessitaran a les Illes Balears. Els pots ajudar?
POLÍTIC - SQ 

Un mètode de demostració matemàtica adient a ambdues qüestions pot ser l’anomenada “reducció a l’absurd”
Si necessites ajuda:


CLICA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada